קייטרינג לארועים

המבורגר של טונה אדומה וסלט תיאלנדי

מרכיבים להמבורגר:
200 גרם טונה אדומה
בצל סגול קצוץ
צרור פטרוזליה קצוץ דק
ביצה, פרורי לחם, מלח ופלפל שחור גרוס
לסלט תיאלנדי:
1 גזר מגורד בפומפיה
1/2בצל חתוך אמנסה
1 זוקיני חתוך לגפרורים
1/2 חבילה נבטים
1 בצל ירוק חתוך לטבעות (רק החלק הלבן)
שומשום קלוי
סוייה, שמן שומשום, מעט מייפל, מלח, פלפל, ג'ינג'ר ומעט שום

אופן ההכנה:
מאדים את הבצל האדום, קוצצים את הטונה בסכין ומוסיפים את הבצל הפטרוזיליה ושאר המרכיבים. צרים בעזרת רינג אישי צורת המבורגר וצולים על מחבת פסים עד למידת מדיום.

לסלט
מקפיצים קלות את כל הירקות בסוף מוסיפים תבלינים ומתקנים טעם.

הגשה
מגישים על לחמנית המבורגר מורחים מיונז או איולי צ'ילי מניחים כמה עלי רוקט המבורגר ומעליו את הסלט לגובה ומעטרים בשומשום קלוי.