קייטרינג לארועים

ברולה וניל, מרק אפרסק,סברס ופסיפלורה

לקרם ברולה (10 מנות):
750 מ"ל שמנת מתוקה 38%
250 מ"ל חלב
1 מקל וניל
12 חלמונים
185 גרם ס וכר
למרק פירות קר:
1 קופסא שמורי אפרסק
3 יח'סברס הזן הצהוב
4 יח' פסיפלורה
120 גרם סוכר
חופן עלי נענע
מים מינרלים קרים 


קרם ברולה:
טורפים את החלמונים והסוכר, ביאים לרתיחה את השמנת, חלב, ומקל וניל,מגרדים את גרגירי הוניל ומשהים מס' דקות
מוסיפים בזרם דק את התערובת לחלמונים, כל פעם מעט על מנת להשוות טמפרטורות, סננים את המסה, ומוזגים לסילקונים, או לקוקוט אלומיניום, אופים בתנור שחומם מראש 110 מעלות כ-40 דק', מוציאים מהתנור למס' דקות ואז מקפיאים עדיף ללילה שלם.

מרק פירות:
למעבד מזון(מגימיקס) מוסיפים את שמורי האפרסק, סברס קלוף וחתוך לרבעים
תוכנם של 4 פירות פסיפלורה, נענע וסוכר,טוחנים ומוסיפים מים לפי הסמיכות של המרק,
מוזגים לכלי ומקררים מס' שעות.

הגשה:
מוזגים מרק לכלים עד 3/4 מגובה הכלי (אפשרי כמו בתמונה) מחלצים את קרם הברולה
מניחים במרכז המרק ומקשטים בתותים(בעונה) בפירות יער או כל פרי אחר, בתיאבון


.